Camping met overdekt zwembad

Camping naam:

Bospark t Wolfsven

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

30-05-2013

Deze camping is:

25961 keer bekeken

Faciliteiten:

Eetcafe, bar, restaurant, snackbar, pannenkoekenrestaurant, fietsenverhuur, midgetgolf, sportvelden, tennisbanen, vismogelijkheden, jeu de boulesbaan, tafeltennis, toiletten, gratis warme douches, wascabines, mindervalide sanitair, babywasgelegenheid op camping, stortplaats chemisch toilet, afwasplaatsen, huisdieren op camping welkom, afwaskeukens met warm water, recreatieprogramma, receptie op het park, supermarkt, internetzuil, wasserette,  vergader en feestfaciliteiten, overdekt zwembad, kleuterbad, natuurbad, activiteitenhonk, Koos Kids Club, speeltuinen, indoorspeeltuin, poolbiljart, wii-wand

Camping Informatie

Bospark t Wolfsven
Bospark t Wolfsven is omgeven door natuurschoon, en grenst zelfs aan een van de grootste natuurreservaten van ons land; de Strabrechtse Heide. Daardoor voelt u zich in dit gemoedelijke park zo vrij als een vogel. Speelplezier voor uw kinderen is hier volop. Zowel op het park als in de wijde omgeving. Maar ook een gezellige stad als Eindhoven is vlakbij. Zelfs Antwerpen leent zich prima voor een daguitstapje. Kunt u zich een aantrekkelijkere vakantie-bestemming voorstellen?


Zwemmen
Het overdekte zwembad en natuurbad zijn gratis toegankelijk voor gasten. Het overdekte zwembad heeft een apart kleuterbad en een hot whirlpool. Het grote natuurbad heeft een eigen zandstrand en ligweide en een waterglijbaan. Roeien, waterfietsen en vissen is hier ook mogelijk.


Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Patrijslaan 4

Plaats:

Mierlo

Postcode:

5731 XN

Provincie:

Brabant

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!