Camping met overdekt zwembad

Camping naam:

De Noetselerberg

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

24-11-2020

Deze camping is:

12647 keer bekeken

Faciliteiten:

Subtropisch binnenbad met waterglijbaan, Buitenbad, Snackbar, Campingwinkel, Bistro, Afhaalpizza, Receptie, Camping ligt aan fietsknopenpunt, Overdekte speeltuin, Overdekt theater. Op vele velden een speeltuin, Modern en luxe sanitair, 3 gebouwen, 1 voorzien van invalidentoilet en douche, 2 voorzien van kindersanitair. Douchen en warm water is gratis. De gebouwen hebben allemaal een magnetron, Elke plek is voorzien van 10 A, Water, Vuilwaterafvoer, Kabeltv, Draadloos Internet, 11 stacaravans (5 persoons) in de verhuur, 1 vakantie boerderij in de verhuur (8 persoons), 6 basis trekkershutten in de verhuur, Fiets- en skelterverhuur, Elke ochtend warme broodjes verkrijgbaar, Tafeltennistafels, Volleybalveld, Voetbalveld.

Camping Informatie

De Noetselerberg
Camping de Noetselerberg is gelegen aan de voet van het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug. Een gebied waar u een heerlijke sportieve en actieve vakantie kunt houden.
Op de camping hebben wij een goede Bistro waar u zich smakelijk kunt laten verrassen door de kok. Na een dag leuke dingen doen de dag gezellig samen afsluiten, mooier kan toch niet?

 

Zwemmen
Het subtropisch binnenzwembad is in 2010 geopend van 2 april tot 30 oktober.
ons grote bad is 1.20 diep, oplopend tot 1.40. Het bad met de piratenboot is 80 cm diep en we hebben echte spartelbadjes voor de allerkleinsten.
Het buitenbad is open vanaf de meivakantie tot 1 september.

 

Speelplezier
Op de camping zijn verschillende speelgelegenheden aanwezig. Zo is er een overdekte speeltuin, een speeltuin vooraan op het campingterrein en er zijn op veel velden speeltuintjes aanwezig. Ook zijn er tafeltennistafels, een volleybalveld en een voetbalveld te vinden op de camping. Voor de mensen die graag een balletje werpen is er tevens een jeu de boulesbaan aanwezig.

 

Horeca
Op de camping beschikken wij over een kleine campingwinkel waar u iedere ochtend warme broodjes kunt kopen. Verder is er een snackbar aanwezig voor de snelle hap en een bistro waar u heerlijk kunt dineren.

 

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Holterweg 116

Plaats:

Nijverdal

Postcode:

7441DK

Provincie:

Overijssel

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!