Camping met overdekt zwembad

Camping naam:

De Twee Bruggen

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

13-07-2016

Deze camping is:

15712 keer bekeken

Faciliteiten:

extra ruime en luxe kampeerplaatsen, camperplaatsen, overdekt zwembad, privésanua, whirlpool, poolbar, openlucht zwembad, glijbaan, sauna, animatieteam, grote zandspeeltuin, bowling, fietsverhuur, skelterverhuur, kanoverhuur, dierentuin, recreatieplas van 390 hectare op steenworp afstand, pannenkoeken restaurant, a-la-carte restaurant, cafetaria, bar, supermarkt, croissanterie

Camping Informatie

De Twee Bruggen
Kom kamperen op 5 sterren camping De Twee Bruggen in Winterswijk voor een comfortabele kampeervakantie met uw tent of caravan. De camping is het gehele jaar geopend net zoals het overdekte zwembad en de verwarmde sanitairgebouwen.


Zwemmen
Naast het binnenbad met poolbar, whirlpool en privésauna beschikt de camping ook over een buitenbad met glijbaan. Het buitenbad is van eind april tot midden september geopend.


Omgeving
Geniet van het coulisselandschap van de Achterhoek, het vlakbij gelegen Duitsland en unieke plaatsjes als Bredevoort. Stap op de fiets en ontdek de prachtige landgoederen, boerderijen, zandpaden, buurtschappen, winkelcentra, wijngoederen, knusse theetuinen en ga zo maar door.

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Meenkmolenweg 13

Plaats:

Winterswijk

Postcode:

7109 AH

Provincie:

Gelderland

Telefoonnummer:

Voor meer informatie bezoekt u de eigen website van betreffende camping via de onderstaande link;

E-mail adres:

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!