Camping met overdekt zwembad

Camping naam:

Flevostrand

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

18-04-2013

Deze camping is:

18676 keer bekeken

Faciliteiten:

Zwembad, Overdekt zwembad, Huisdieren toegestaan, Internet, Animatie, Invalide toegangkelijk, Restaurant, Bar, Terras, Snackbar, Supermarkt, Warme Broodjes, Overdekt zwembad, Verwarmd kinderbad buiten, Tennisbanen, Strand met beachvolleybalveld, Speeltuinen, Fiets- en bootverhuur, draadloos internet op het park, Recreatieprogramma,
Sanitairgebouwen met ruime douches, Wascabines, Babyrooms/kindersanitair, invalidentoilet en –douche, Ruime Afwasgelegenheid, Chemisch toilet, Wasserette

Camping Informatie

Flevostrand
Net achter de rietkragen van het Veluwemeer, waar ooit de zuiderzee stroomde ligt, tegenover Harderwijk, Molecaten Park Flevostrand. Het Veluwemeer is een geweldige locatie voor de kleine en grote watersportliefhebber. Surfers, zeilers, vissers, zonaanbidders, iedereen geniet hier met volle teugen.

 

Zwemmen
vanaf medio juni is het nieuwe binnenbad met peuterbad, kinderglijbaan, jetstream en bubbel-/bruisbad geopend. Tijdens het gehele seizoen is het reeds bestaande buitenbad toegankelijk.

 

Jachthaven aan het Veluwemeer
Camping Flevostrand beschikt over een moderne jachthaven aan het Veluwemeer. Door de ideale ligging aan het Veluwemeer en direct naast het Wolderwijd is het ideaal voor het recreatievaren op de randmeren. Bovendien steekt u via sluis Lovink heel makkelijk door naar het Markermeer.

Jachthaven Flevostrand is een moderne jachthaven met circa 850 ligplaatsen, voor zowel kleinere zeil- en motorboten als voor jachten tot 20 meter lengte, met een diepgang van 2 meter. Voor uw catamaran is er ruim plaats op het catamaranstrand. Jetski's en waterscooters worden niet toegelaten in de jachthaven van Flevostrand.

 

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Strandweg 1

Plaats:

Biddinghuizen

Postcode:

8286 RZ

Provincie:

Flevoland

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!