Camping met overdekt zwembad

Camping naam:

Het Zwarte Schaar

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

14-01-2013

Deze camping is:

12210 keer bekeken

Faciliteiten:

restaurant, cafetaria, zaal verhuur, bibliotheek, supermarkt, wasserette, internet, overdekt zwembad 300m, peuterbad, ligweide, aan de ijssel, fietsverhuur, skelterverhuur, kanoverhuur, verhuur bootjes buitenboordmotor, speeltuintjes, sportveld, sport en spel, animatie, manege (300m)

Camping Informatie

Camping Het Zwarte Schaar
Camping en Jachthaven Het Zwarte Schaar bezit over ruime kampeerplaatsen aan de waterkant en op het terrein zelf. Tevens zijn er ook een viertal plaatsen met privé sanitair. De camping is gelegen aan de IJssel op de grens van de Achterhoek en de Veluwe, wat een ideaal vertrekpunt maakt voor wandelaars en fietsers. In de omgeving liggen de steden Doetinchem en Zutphen die zeker het bezoeken waard zijn.


Overdekt zwembad
Het overdekt zwembad is te vinden op de naastgelegen camping IJsselstrand(300 meter). Voor toeristische gasten is hier gratis gebruik van te maken. Het overdekte zwembad heeft een glazen overkaping die bij mooi weer open gaat. Ook is er een grote glijbaan, bubbelbad en een kinderbad aanwezig. Op camping Het Zwarte Schaar is wel een geheel omheind peuterbadje aanwezig voor de allerkleinsten.


Jachthaven
De heeft een kleine seizoensgebonden jachthaven voor boten vanaf 2 tot max. 15 meter. De haven is voorzien van elektra en van diverse watertappunten op de steigers. Onze haven heeft een open verbinding met de IJssel bij Dieren. Ook is er een waterski gebied.


Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Eekstraat 19

Plaats:

Doesburg

Postcode:

6984 AG

Provincie:

Gelderland

Telefoonnummer:

0313-473128

E-mail adres:

info@zwarteschaar.nl

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!