Camping met overdekt zwembad

Camping naam:

IJsselstrand

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

10-01-2013

Deze camping is:

17162 keer bekeken

Faciliteiten:

Overdekt zwembad, privé sanitair, gratis internet, camperplaatsen, glijbaan, bubbelbad, peuterbad, grote speeltuin, binnenspeeltuin, supermarkt, drijvend restaurant, recreatieteam, fietsverhuur, tennisbaan, speeltoestellen op de kampeervelden, ponyrijden op manage, waterfietsen, kano's, viswater, forellenvijver, wasserette

Camping Informatie

Camping IJsselstrand
Kamperen aan het water tussen de Veluwezoom en de Achterhoek. De camping ligt aan de IJssel en beschikt over een eigen zandstrand en jachthaven.


Nieuw zwembad
Vanaf 2012 beschikt de camping over een overdekt zwembad, met een mooie grote glijbaan, en bij mooi weer gaat het schuifbare dak eraf. Voor de kleinere gasten is er ook een peuterbad.


Jachthaven
De camping heeft een moderne jachthaven met brede invaar mogelijkheid en ruime ligplaatsen met electra, diverse watertappunten en een drijvend havenrestaurant met overdekt terras. Er is een apart gedeelte op de IJssel gereserveerd voor een waterskibaan.


Privé sanitair
Op camping IJsselstrand kunt u kiezen voor een comfortplaats, dit zijn ruime plaatsen met een privé sanitair unit. Deze unit staan op uw eigen plek en beschikken over een douche, toilet en wastafel.


Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Eekstraat 18

Plaats:

Doesburg

Postcode:

6984 AG

Provincie:

Gelderland

Telefoonnummer:

0313-472797

E-mail adres:

info@ijsselstrand.nl

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!