Camping met overdekt zwembad

Camping naam:

Kijkduin

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

21-05-2013

Deze camping is:

24156 keer bekeken

Faciliteiten:

Eetcafé / bar, (á la carte) Restaurant, Snackbar, Pizzeria, Bruiningsapparatuur / solarium, Recreatieprogramma, Theater, Fietsenverhuur, Sport-/ speelveld(en), Tennisba(a)n(en), Boogschietbaan, Jeu de boulesbaan, Tafeltennis, Golfbaan in omgeving, Toiletten, Gratis warme douches, Wascabines, Mindervalide sanitair, Babywasgelegenheid op camping, Stortplaats chemisch toilet, Afwasplaatsen, Huisdieren op camping welkom, Afwaskeukens met warm water, Afstand tot strand: maximaal 1 kilometer km, Receptie op het park, (mini) Supermarkt, Draadloos internet (Wi-Fi) op gehele park, Wasserette, Vergader-feestfaciliteiten, Strand, Overdekt zwembad, Baby-/ peuter-/ kleuterbad, Activiteitenhonk / Koos Kids Club, Speeltuin(en), Poolbiljart, Trampoline

Camping Informatie

Kijkduin
Vakantiepark Kijkduin is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Een kindvriendelijk park met veel speeltuintjes en een overzichtelijk peuterbad in het overdekte zwembad. Gelegen aan een rustig stukje noordzeestrand en met leuke pretparken in de omgeving. Het wordt nog een hele toer om de kinderen weer mee naar huis te krijgen!


Omgeving
Er is een eigen toegangsweg naar het strand en het uigaanscentrum kijkduin ligt op 1km afstand. In de naastgelegen duinen kunt u prachtig wandelen en fietsen. Of breng een bezoekje aan de steden Den Haag en Scheveningen.


Voor de hele familie
Het gehele jaar wordt er van alles georganiseerd door het animatieteam. Zo vermaken de kinderen zich in de kids club of op de trampolines, het speelschip en andere speeltuinen. Ook zijn er sport en spel mogelijkheden genoeg voor de hele familie. Zo zijn er tennisbanen, volleybalveld, voetbalveld, jeu de boules baan en een lasergame hal aanwezig. Naast de camping ligt ook nog eens een 9 holes golfbaan.


Sanitair
Op camping Kijkduin kunt u beschikken over privé sanitair naast de tent of caravan. Ook is er kindersanitair en sanitair voor mindervaliden in de sanitairgebouwen.


Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Machiel Vrijenhoekla

Plaats:

Den Haag

Postcode:

2555 NW

Provincie:

Zuid-Holland

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!