Camping met overdekt zwembad

Camping naam:

LandClub Ruinen

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

21-02-2018

Deze camping is:

11485 keer bekeken

Faciliteiten:

huisdieren toegestaan, gratis wifi centrumgebouw, restaurantje, snackshop, klein winkeltje met broodservice, ruim buitenterras, lounge hoek, overdekt zwembad, binnenspeeltuin, uitgebreid recreatieprogramma , kinderboerderij, pony rijden, midgetgolfbaan, springkussen, speeltuintjes, fietsverhuur, skelterverhuur, oplaadpunt electrische fietsen, wandel en fietsroutes, camperservicepunt, verwarmde sanitairgebouwen, invalide toegangkelijk, wasserette

Camping Informatie

Landclub Ruinen
In het meest karakteristieke deel van Drenthe ligt Landclub Ruinen. Hier voelt u zich een met de natuur, u kunt zo vanuit uw tent, caravan of luxe safaritent prachtige fiets- of wandel tochten maken. De camping richt zich vooral op gezinnen en senioren die een natuurbeleving zoeken, maar wel met comfort en uitstekende  faciliteiten bij de hand.


Zwemmen
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het nieuwe overdekte zwembad. Er komt een apart peuterbad met diverse waterattracties, een glijbaan en een wellness corner. Bij mooi weer gaan de glaspuien open en geniet u van het zonnetje. Tot die tijd kunt u gebruik maken van het naast de camping gelegen zwembad Engeland.


Omgeving
De camping ligt centraal tussen 3 van de mooiste natuurparken in Nederland. Op slechts 500 meter van LandClub Ruinen ligt Nationaal Park Dwingelderveld. Dit prachtige heidegebied is bijna 4000 hectare groot. De heide wordt beheerd door twee schaapskudden met elk een herder.


In de omgeving zijn er een hoop culturele bezienswaardigheden en attracties, en op slechts 1km afstand in het dorp zijn leuke winkels, markten en gezellige terrasjes te vinden.

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Oude Benderseweg 11

Plaats:

Ruinen

Postcode:

7963 PX

Provincie:

Drenthe

Telefoonnummer:

0522 471770

E-mail adres:

info@landclubruinen.nl

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!