Camping met overdekt zwembad

Camping naam:

Schoneveld

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

04-07-2014

Deze camping is:

23085 keer bekeken

Faciliteiten:

Snackbar, Restaurant, Bar, Royaal Terras, Bowling, Strandpaviljoen, Verwarmd overdekt zwembad, Speeltuin, Tenniscourt, Jeu de Boulesbaan, Wellness ruimte met fitness apparatuur, en een sauna met dompelbad, Fietsverhuur, Skelterhuur, Wifi internet, Supermarkt, Sanitairgebouwen, Roelstoel vriendelijk, Huisdieren toegestaan, Animatie, Vissen

Camping Informatie

Schoneveld
DroomPark Schoneveld beschikt over een geweldig 5-sterren campinggedeelte dat vrijwel direct aan een breed zandstrand ligt. Het campinggedeelte is ingedeeld in fraaie kampeerweiden, omsloten door een zeer gevarieerde bebossing. De ruime, beschutte kampeerplaatsen zijn maar liefst 100 tot 120 m2 groot!

 

Strand
Het park ligt haast pal aan zee, aan het schoonste strand van Nederland. Vanaf het strand en de duinen heeft u een geweldig uitzicht over de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Ook kunt u terecht op het eigen strandpaviljoen van DroomPark Schoneveld.

 

Overdekt zwembad en speeltuintjes
Zeeland telt statistisch gezien de meeste zon-uren van Nederland. Is het eens een dagje iets minder zonnig kunt u toch lekker zwemmen in het heerlijk verwarmde overdekte zwembad op DroomPark Schoneveld. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin.

 

Breskens
Breskens is een gezellig en rustig vissersplaatsje waar vooral aan de haven altijd iets te beleven valt. U ziet vanaf de zeedijk de enorme schepen die naar Antwerpen varen. De stille dijken langs de Zeeuwse kust nodigen zeer uit tot een mooie wandel- of fietstocht. Neem bijvoorbeeld eens de Panoramaroute die langs één van de oudste vuurtorens van Nederland leidt. Of volg de bordjes ‘smokkelroute’.

 

Voor meer informatie bezoekt u onze website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Schoneveld 1

Plaats:

Breskens

Postcode:

4511 HR

Provincie:

Zeeland

Telefoonnummer:

Zie Website

E-mail adres:

Zie Website

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!