Camping met overdekt zwembad

Camping naam:

Wijde Blick

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!

Geplaatst op:

10-07-2019

Deze camping is:

18706 keer bekeken

Faciliteiten:

ontbijtcafé, fietsverhuur, draadloos internet, green key, huisdieren toegestaan, natuurweide, receptie, 10 minuten van Renesse, 1500 meter van strand, wandel en fietsroutes, kindersanitair, toiletgebouwen, mindervaliden toiletgebouw, wasserette, brasserie, cafetaria, supermarkt, nieuw overdekt zwembad, biljarttafel, airhockey, animatieteam, podium, speeltuin, sportveld

Camping Informatie

Camping De Wijde Blick
Een heerlijke familiecamping in Renesse. Hier worden volop activiteiten georganiseerd voor de kinderen, maar ook ouders en grootouders komen hier in Shouwen-duvienland heerlijk tot rust. In de omgeving is er van alles te doen en u kunt er ook prachtig fietsen. De camping heeft ruime kampeerplaaten met privé sanitair, maar ook natuurkampeerplaatsen en een camperveld.


Zwemmen
Vanaf nu kunt u ongeacht het weer altijd zwemmen want wij hebben een nieuw overdekt zwembad! Met mooi weer kan er gebruik worden gemaakt van de ligweide naast het zwembad. Ook aan de kleintjes is er gedacht, daarvoor hebben wij een peuterbad van 10 tot 30 cm diep. In het overdekte terras van het restaurant heeft u zich op uw kinderen of kleinkinderen.


Animatie voor kinderen
Op camping De Wijde Blick worden ieder seizoen volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Elk weekend en elke schoolvakantie is er een animatieteam aanwezig, in de zomermaanden wordt deze aangevult met een dagelijks sportprogramma en de wekelijkse bingo.


Voor meer informatie bezoekt u onze eigen website!

Camping Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!
Verstuur dit profiel naar een bekende!

Contact & Adresgegevens

Adres:

Lagezoom 23

Plaats:

Renesse

Postcode:

4325 CP

Provincie:

Zeeland

Telefoonnummer:

Voor meer informatie bezoekt u de eigen website van betreffende camping via de onderstaande link;

E-mail adres:

Website url:

Bezoek de eigen website van deze Camping!